Geen autocross Andijk 2013

Wegens omstandigheden heeft het bestuur besloten dit jaar geen cross te laten plaatsvinden in Andijk. Alle coureurs, sponsors, vrijwilligers en bestuur hadden er dit jaar weer heel veel zin in maar helaas is het dit jaar niet verstandig zo’n grootschalige evenement te organiseren. Wij zullen daarentegen alles in het werk stellen om de autocross van Andijk volgend jaar wel door te laten gaan. Dus voor alle gedupeerden een excuus vanuit het bestuur en wij hopen dat jullie tweede pinksterdag dit jaar een andere leuke bezigheid zullen vinden.

Nogmaals excuses namens het bestuur.

 
De website www.autocrossandijk.nl is de officiŽle website van Stichting Autocross Andijk.  Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken verklaart u zich akkoord met onderstaande bepalingen.

Reglementen en reglementswijzigingen gaan van kracht op het moment dat deze op de website worden gepubliceerd. Uitslagen zijn officieel echter altijd onder voorbehoud van nakeuringen, protesten en beroepen. Op www.autocrossandijk.nl wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door onze organisatie niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. De organisatie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand.

Wanneer u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico. De organisatie behoudt alle rechten met betrekking tot de website www.autocrossandijk.nl Het is uitsluitend met bronvermelding toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming te gebruiken, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan derden ter beschikking te stellen. Op deze website en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.